› Prodávané značky › Zdravy den, Aspen team
« 1 2 3 4 5 ... 18 »
Stránka 3 z 18 - 207 položek celkem
Mungo BIO fazole jsou určené k celoročnímu klíčení. Jsou vhodné k přímé konzumaci, do salátů nebo jako přísada do rozličných jídel. Mají jemně kořeněnou chuť...
Kokosová alternativa šlehačky v BIO kvalitě je rostlinná náhrada klasické mléčné šlehačky...
BIO kurkuma latte je směsí koření ve formě prášku pro přípravu povzbuzujícího lahodného nápoje. Složení směsi je inspirováno ajurvédou. Kromě kurkumy obsahuje i další koření včetně černého pepře, skořice a zázvoru. Připravený nápoj dokáže přirozeně povzbudit a prohřát lidský organismus...
BIO maca čoko latte je směsí ve formě prášku pro přípravu lahodného nápoje čokoládové chuti. Kromě maca a kakaového prášku obsahuje také skořici a kokosový cukr. Připravený nápoj dokáže přirozeně povzbudit lidský organismus...
Mandle v BIO kvalitě pěstované podle pravidel ekologického zemědělství. Díky přírodnímu způsobu pěstování a sklizni si mandle zachovávají výbornou chuť a obsah velkého množství tělu prospěšných látek...
Mladé klíčící rostlinky pšenice v BIO kvalitě jsou bohaté na vitamíny, enzymy, aminokyselina, minerální látky a stopové prvky...
Kešu ořechy v BIO kvalitě pěstované podle pravidel ekologického zemědělství. Díky přírodnímu způsobu pěstování a sklizni si ořechy zachovávají výbornou chuť a obsah velkého množství tělu prospěšných látek...
BIO agar prášek je výbornou alternativou želatiny. Přírodní želatinový prášek agar (také agar agar) se vyrábí z mořské řasy, která vyrostla v čistém prostředí chladných vod francouzského pobřeží...
BIO ananasové kousky ve vlastní šťávě. Ochutnejte lahodnou chuť opravdového ananasu. Je naložen ve vlastní šťávě. Kompot neobsahuje žádný přidaný cukr nebo jiné sladidlo...
BIO borůvky jsou sušené celé plody brusnice borůvky, které se sbírají ručně ve volné přírodě v čistém prostředí odlehlých estonských lesů. Suší se lyofilizací - sušením mrazem při nízkém tlaku...
BIO čokoláda obsahuje 40% kakaa. Vyrábí se ručně ve Francii podle tradičních receptů děděných z generace na generaci. K výrobě čokolády se používají nepražené kakaové boby vzácné odrůdy Criollo s vysokým obsahem kakaového másla, které se pěstují v provincii Satipo v Peru na okraji Amazonského pralesa...
BIO čokoláda obsahuje 46% kakaa. Vyrábí se ručně ve Francii podle tradičních receptů děděných z generace na generaci. K výrobě čokolády se používají nepražené kakaové boby vzácné odrůdy Criollo s vysokým obsahem kakaového másla, které se pěstují v provincii Satipo v Peru na okraji Amazonského pralesa...
Nastavení