Klíčivé Mungo fazole BIO 200 g

 
 

Mungo BIO fazole jsou určené k celoročnímu klíčení. Jsou vhodné k přímé konzumaci, do salátů nebo jako přísada do rozličných jídel. Mají jemně kořeněnou chuť...

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
22.5.2024
99 Kč    
Kód produktu 385
Značka Zdravy den, Aspen team
Kategorie NAKLIČOVADLA A SEMÍNKA KE KLÍČENÍ
 

CZ-BIO-002

Použití: na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Klíčky konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek

Složení: Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství.

Návod k přípravě:
Doba namáčení: 8-12 hodin
Doba klíčení: 3-4 dny
Ideální teplota: cca 20 °C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 1-3 cm

Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce.

Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Ukládejte mimo dosah dětí.

Země původu: Itálie

Hmotnost 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: